Trädgårdsskötsel i Stockholm

Behöver du hjälp med trädgårdsskötsel? Jag utför trädgårdstjänster i hela Stockholm för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Du kan både beställa regelbunden trädgårdsskötsel under hela säsongen men även enstaka tillfällen.

Exempel på mina tjänster inom trädgårdsskötsel

Privatpersoner
Behöver du en komplett genomgång av trädgården eller bara några enstaka timmar? Eller vill du ha någon som regelbundet kommer och sköter din trädgård? Jag tar hand om både ogräsrensning, klippning och beskärning hos dig.

Du vet väl om att du som privatperson har möjlighet att göra RUT-avdrag för nästan allt trädgårdsarbete.  Läs mer om RUT-avdrag.

Bostadsrättsföreningar
Har ni grönytor vid fastigheten som ni behöver hjälp med? Eller har ni urnor i föreningen som behöver bytas ut regelbundet? I en bostadsrättsförening är det svårt att klara av trädgårdsskötseln under sommarhalvåret då många är bortresta. Då kan det vara praktiskt att ha en trädgårdsmästare som kommer regelbundet och tar hand om gräsklippning, ogräsrensning, beskärning och häckklippning. Dessutom sparar ni på kostnaden för verktyg och maskiner. Det går även bra att boka trädgårdsskötsel för ett enstaka tillfälle. Läs mer om trädgårdsskötsel för bostadsrättsföreningar

Vill ni sköta trädgården själva? Med en skötselplan säkrar ni att kunskapen om trädgården bevaras i föreningen.

Företag
Att ha en fast anställd för att sköta en företagsträdgård kan vara både dyrt och ineffektivt då arbetet skiftar över säsongen. Dessutom är behovet av trädgårdsskötsel som störst under semestertider. Då kan det löna sig att ha en trädgårdsmästare som kan komma regelbundet under hela säsongen, även semestertider. Du bestämmer själv hur ofta och hur länge.

Har ni ingen trädgård eller grönytor i företaget? Då kan färdiga urnor vara något för er.

Trädgårdsskötsel

Pris

Behöver du hjälp med trädgårdsskötsel i Stockholm? Beskriv ditt behov och kontakta mig så skickar jag en offert inom kort.

Kontakta mig för offert