Trädgårdsrådgivning i Stockholm

Trädgårdsmästare trädgårdsrådgivningVill du ta hand om din trädgård själv men behöver rådgivning av en trädgårdsmästare? Boka in trädgårdsrådgivning med mig. Vi går igenom din trädgård tillsammans och du kan i lugn och ro ställa din frågor och få rådgivning. Är det någon fråga jag inte har svar på direkt återkommer jag med svar på mejl inom några dagar.

Vilken rådgivning kan jag få?

Allt som rör din trädgård. Här är några vanliga frågor:

Hur lång tid tar en trädgårdsrådgivning?

Ett rådgivningsmöte tar vanligtvis 1-3 timmar och du betalar per påbörjad timme.

Var har vi själva mötet?

Vanligtvis tar vi rådgivningsmötet hemma hos dig i din trädgård, terrass eller balkong. Jag arbetar främst i Stockholms län.

Hur förbereder jag mig inför ett rådgivningsmöte?

Tänk efter vilka idéer och utmaningar du har i din trädgård. Skriv gärna ner frågor du vill ha svar på så du inte glömmer något. Om det är någon fråga jag inte direkt kan svara på så återkommer jag inom några dagar via mejl.

Kan jag boka ett rådgivningsmöte för ett företag eller bostadsrättsförening?

Ja, det är vanligt att bostadsrättsföreningar som vill sköta trädgården själv bokar rådgivning för att få tips om trädgårdsskötseln. Jag kan även vara med som stöd under städdagar.

Pris

Priset för trädgårdsrådgivning beror på hur många timmar du vill ha. Minsta debitering är en timme. Tullar och reseersättning ingår i priset. Kontakta mig för mer information.

Kontakta mig för offert